Translate

tirsdag 6. juni 2017

Tiden flyr av sted...

når man har mye å gjøre og desto mindre kapasitet...


I dag var første "vårdag". Ihvertfall en god dag som lå godt på pluss siden. Siste rest av isolasjonen er nå demontert fra drivhuset. Det meste av planter er tatt ut. Nå begynner drivhuset virkelig å bli et godt hjem for våre tomatplanter. En rad med minidrivhus skal fortsatt stå igjen. Her skal nye brett med frø såes. Ellers har vi nå fått en jungel med agurkplanter som står plassert innendørs rundt om i huset. Man tenker ikke så på størrelsen på plantene, ...mens man sår. Nå er dilemmaet å finne plass til alt som er vokse villig.


Vann, vann og mere vann...

Det har vært en lettelse å få vannet koblet på inne i drivhuset. Å ha vann direkte inne i drivhuset forenkler virkelig jobben, men desto mindre blir det med loggføring. Ser at det er en stund siden loggen er oppdatert, men skal prøve å gripe tak i alle prosjekter og få oppdatert loggen.

Nuet og herligheten med å leve fullt og helt tilstede...

Man skulle tro at man har mye tid... men her henger kapasiteten litt etter. Denne våren har vi  hatt innspurt på innendørs prosjekter pga. konfirmasjonen som vi valgte å holde hjemme. Tidsberegning og helse klaffet ikke helt, og sent på kvelden etter konfirmasjonen lå man nede for telling. Nå har man ihvertfall kommet seg litt på beina, men formen er nok ikke helt stabilisert. Det var ihvertfall deilig å få gjort noe konstruktivt i dag, noe så helt enkelt som å henge opp våte klær og plante ut medisin og krydderplanter. Det skal ikke mer til før at man føler at dagen har hatt en verdi. :) Det beste var faktisk at det var varmt nok til at man kunne ligge på verandaen under et pledd. Det er en deilig følelse å kunne slappe av utendørs!

Nå heller værmeldingen mot varmere vær, og kanskje har vi vår første sommerdag på torsdag. Passer desto mer perfekt, ettersom den 8 juni feires det både en bursdag, og han som fant meg på sin bursdag må også feire alle de årene vi har vært sammen. <3


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar