Translate

tirsdag 6. juni 2017

Tiden flyr av sted...

når man har mye å gjøre og desto mindre kapasitet...


I dag var første "vårdag". Ihvertfall en god dag som lå godt på pluss siden. Siste rest av isolasjonen er nå demontert fra drivhuset. Det meste av planter er tatt ut. Nå begynner drivhuset virkelig å bli et godt hjem for våre tomatplanter. En rad med minidrivhus skal fortsatt stå igjen. Her skal nye brett med frø såes. Ellers har vi nå fått en jungel med agurkplanter som står plassert innendørs rundt om i huset. Man tenker ikke så på størrelsen på plantene, ...mens man sår. Nå er dilemmaet å finne plass til alt som er vokse villig.


Vann, vann og mere vann...

Det har vært en lettelse å få vannet koblet på inne i drivhuset. Å ha vann direkte inne i drivhuset forenkler virkelig jobben, men desto mindre blir det med loggføring. Ser at det er en stund siden loggen er oppdatert, men skal prøve å gripe tak i alle prosjekter og få oppdatert loggen.

Nuet og herligheten med å leve fullt og helt tilstede...

Man skulle tro at man har mye tid... men her henger kapasiteten litt etter. Denne våren har vi  hatt innspurt på innendørs prosjekter pga. konfirmasjonen som vi valgte å holde hjemme. Tidsberegning og helse klaffet ikke helt, og sent på kvelden etter konfirmasjonen lå man nede for telling. Nå har man ihvertfall kommet seg litt på beina, men formen er nok ikke helt stabilisert. Det var ihvertfall deilig å få gjort noe konstruktivt i dag, noe så helt enkelt som å henge opp våte klær og plante ut medisin og krydderplanter. Det skal ikke mer til før at man føler at dagen har hatt en verdi. :) Det beste var faktisk at det var varmt nok til at man kunne ligge på verandaen under et pledd. Det er en deilig følelse å kunne slappe av utendørs!

Nå heller værmeldingen mot varmere vær, og kanskje har vi vår første sommerdag på torsdag. Passer desto mer perfekt, ettersom den 8 juni feires det både en bursdag, og han som fant meg på sin bursdag må også feire alle de årene vi har vært sammen. <3


1 kommentar:

 1. Hej, jag är Nira Shalom, efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom , jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte om att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: babawalewiseman01@gmail.com du kan mejla honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Kärleksbesvärjelser
  2) lösning och bot mot all sjukdom
  3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
  4) Äktenskapsbesvärjelser
  5) Graviditetsbesvärjelse
  6) Uppbrottstrollformler
  7) Dödsbesvärjelse
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
  genom babawalewiseman01@gmail.com
  WhatsApp +2348136951551 Viber +2348136951551

  SvarSlett